Golden Goose

Het Italiaanse Golden Goose deluxe Brand heeft de wereld veroverd met oud gemaakte gympen met een ster. Golden Goose is geboren in 2000 uit de creatieve breinen van Alessandro Gallo en Francesca Rinaldo. Ze werken met traditionele Venetiaanse kleermakers om elegante dagkleding te produceren. Vintage materialen kregen een herbestemming in originele kledingstukken. Iconische sportschoenen werden her uitgevonden door een vintage look erover heen te gieten met een mix van elegantie en moderniteit. Al snel werd het merk opgepakt door de international trendsetters en stylisten.

Bekijk hier de collectie sneakers van het merk Golden Goose Deluxe Brand. Golden Goose Sneakers voor dames en heren. De collectie kenmerkt zich door de handgemaakte vintage stijl met mooie details. Dit past in het modebeeld van nu. Luxe gecombineerd met stijl en draagbaarheid.

De Low-top Super Star Sparkle trainers van Golden Goose Deluxe Brand zijn tot in de perfectie geschaafd en verzacht. Ze zijn gemaakt van crèmekleurig leer met metaal-zilveraccenten en afgewerkt met modderige veters voor een heerlijk versleten gevoel. Draag ze met een boyfriend-jeans met de handboeien nonchalant gerold. Vintage stijlen met een attitude dat is precies waar de sneakers van Golden Goose Deluxe Brand voor staan. Het label geeft een moderne draai aan klassieke veterschoenen om unieke lage en hoge topstijlen te creëren die elke kast nodig heeft. Elk paar wordt geleverd met GGDB’s kenmerkende patchdetails en distressed sole, wat een edgy touch geeft die niet onopgemerkt zal blijven.