Sneakers

Sneakers Golden Goose

Sneakers: het Venetiaanse merk Golden Goose biedt zijn klanten een chique interpretatie van streetwear aan, geïnspireerd door kunst en Italiaans vakmanschap. Door gebruik te maken van gescheurde afwerkingen en verwassen kleuren creëren zij draagbare items met een relaxte-fit, zoals hun iconische sneakers met platte zool.

Golden Goose Deluxe Brand wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn innovatieve sneakers met verweerde look. Opgericht door Francesca en Alessandro Gallo in 2000. Met het vakmanschap in dienst gesteld van een ruige, glamoureuze rockrand, brengt Golden Goose traditionele noties van luxe op een hoger plan.

Sneakers – Trending and Vintage

De schoenen van golden Golden Goose zijn altijd trending met kleuren en materiaalgebruik, ze staan bekend om het vintage uiterlijk van laarzen en sneakers. Zoals de Superstar sneaker, High Star sneaker en de Mid Star sneaker. In 15 jaar tijd heeft Golden Goose Deluxe Brand een complete lifestyle voor haar klanten gecreëerd, met een collectie die kleding, accessoires en schoenen omvat, een combinatie van een verfijnde en moderne stijl met een vintage gevoel, allemaal ondersteund door de sterke Italiaanse kleermakers traditie.